axl

Axl Van Camp

Axl, het zoontje van Jeroen, is de mascotte van het team. Noem hem ook gerust onze entertainer. Met zijn donkerbruine kijkers weet hij steeds alle aandacht naar ons team toe te trekken. Zijn specialiteit bestaat uit het verorberen van allerlei papjes en puree.
koen

Koen Van Camp

Een passie voor wijn en het culinaire gebeuren loopt als een rode draad door het leven van Koen. Passies die oa. uitmondden in een 11-jarige carrière bekroond met verscheidene laureaatsvermeldingen in het avondonderwijs aan één van de kokscholen die Antwerpen rijk is : PIVA. Het kon dan ook niet uitblijven dat Koen’s beide zonen op zijn zachtst uitgedrukt een gezonde interesse hebben in alles wat met eten te maken heeft en er één zelfs als kok aan de slag is wat dan weer tot een gezonde culinaire wisselwerking tussen “pa” en zijn zonen heeft geleid. Tel daarbij op dat een culinaire uitdaging meestal aanzien wordt als een leuk tijdverdrijf, dat genieten van maaltijden in gereputeerde restaurants tot een bijkomende hobby gegroeid is én dat van kinds af aan BBQ als een gezellig familie/vrienden gebeuren beoefend werd, dan heb je een redelijk beeld van deze culinaire “meer”-poot. Als je dan een technische achtergond hebt met een meer dan gezonde interesse in keuken techniek(en), toestellen en gadgets dan het écht niet meer op als teamlid van het Belgian BBQuality team.

jeroen

Jeroen Van Camp

Jeroen kreeg vanuit zijn wieg de culinaire microbe mee. Als echte vleesfanaat kon het dan ook niet anders dan dat hij al snel ook door de barbecue microbe gebeten werd. Warm of koud, nat of droog, zomer of winter Jeroen is altijd aan een barbecue te vinden.

Voor zowel een klassieke (zelfgemaakte) hamburger als een buitengewone RedBull kip kan je bij hem terecht.

Michiel Van Campmichiel

carl

Carl Robeyns

Carl is een laatbloeier op kookgebied. Vroeger werden de potjes gekookt door zijn moeder die veel inspiratie haalde bij de grootmoeder. Na het ouderlijk huis te hebben verlaten,stond hij er op culinair gebied alleen voor. Vanuit zijn beroep als Conseil Vin experimenteert Carl voortdurend met drank in zijn bereidingen. Ook 2 jaar hotelschool Piva heeft zijn culinaire horizon verruimd, waardoor zijn hobby en beroep nog beter bij elkaar aansluiten. Zijn klanten varen er goed bij. Bij Carl weet je 2 dingen zeker. Er zit altijd drank in wat je eet en je drinkt er steeds het perfecte glas wijn bij.  
tony1

Tony Poelman

Tony is figuurlijk de laatste in de rij. Door het enthousiasme en de hechte vriendschap is hij bij het team gevraagd om overal waar nodig bij te springen.

Copyright 2013-2014 Belgian BBQuality Team